خدمات حرفه ای سئو و بهینه سازی سایت

چگونه سایت خود را سئو کنیم؟

سئو سایت خود

ساختار سایت خوب امروزه بیش از هر زمان دیگری مهم است. راهنمای سئودانان همه چیزهایی را که باید در مورد بهینه سازی ساختار سایت بدانید را دارد.

ساختار سایت به خوبی تعریف شده کار خزنده های موتورهای جستجو را آسان تر می کند و این به معنای نمایه سازی بهتر و شانس بیشتر برای دستیابی به رتبه های بالاتر است.

با معرفی هوش مصنوعی در الگوریتم رتبه بندی گوگل، جستجوی صوتی و فهرست اول موبایل، ساختار یک وب سایت بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است.

دیگر کافی نیست که صفحاتی در یک وب سایت پرتاب شوند، بلکه باید به درستی در دسته بندی ها گروه بندی شوند تا موتورهای جستجو بتوانند بفهمند برای کدام موضوعات می خواهید رتبه بندی کنید.

کلمات کلیدی هنوز برای رتبه بندی مهم هستند، اما به همان اندازه اهمیت موضوع مرتبط است و یکی از راه های رسیدن به این هدف از طریق ساختار سایت خوب است.

اهمیت ساختار سایت خوب

ساختار یک وب سایت، وبلاگ یا فروشگاه تجارت الکترونیک هم از نظر سئو و هم از نظر قابلیت استفاده بسیار مهم است. باید کاربر پسند، آسان برای پیمایش، سریع و در خدمت هدف خود باشد: جذب مشتریان جدید، دریافت مشترکان ایمیل بیشتر، فروش، کسب درآمد از تبلیغات یا فقط ارائه اطلاعات به بهترین شکل ممکن.

ساختار سایت و سئو

 ساختار سایت کاملاً تعریف شده به سه دلیل برای سئو مهم است:

۱ – این به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای شما را بهتر درک کنند.ساختار سایت خوب به خزنده های موتورهای جستجو کمک می کند تا وب سایت شما را سریعتر بخوانند، فهرست کنند و درک کنند و این شانس شما را برای رتبه بندی در موتورهای جستجو افزایش می دهد.

روش کار موتورهای جستجو به شرح زیر است:

 آنها وب سایت شما را در وب کشف می کنند.

 آنها شروع به خزیدن در صفحه اصلی شما می کنند و سپس همه پیوندها را از آنجا دنبال می کنند

 آنها سعی می کنند ساختار سایت را کشف کنند تا درک بهتری در مورد اینکه چگونه صفحات/پست های شما به هم مرتبط هستند و کدام صفحات سایت شما از سایرین ارزشمندتر هستند، بدست آورند.

وقتی یک ساختار بهینه دارید، این کار را برای آنها بسیار آسان می کنید و این به معنای نوردهی بهتر است.

از طرف دیگر اگر ساختار سایت شما مسطح است، موتورهای جستجو همچنان می توانند صفحات شما را ایندکس کنند اما سرنخ کافی در مورد ارتباط صفحات شما نخواهند داشت.

2 – یک ساختار خوب شانس شما را برای دریافت لینک سایت در جستجوی گوگل افزایش می دهد

پیوندهای سایت پیوندهایی هستند که در زیر توضیحات قطعه شما در نتایج جستجوی Google نشان داده شده اند و به صفحات دیگر در وب سایت شما اشاره می کنند. آنها یک راه عالی برای برجسته تر کردن لیست های جستجوی شما و افزایش CTR شما هستند (نرخ های کلیک کنید).

3 – شما نمی توانید مشخص کنید که کدام بخش از وب سایت شما به عنوان پیوند سایت نشان داده شود زیرا این قسمت ها به طور خودکار توسط الگوریتم گوگل انتخاب می شوند.

تنها راه برای نشان دادن لینک های سایت با لیست شما از طریق ساختار سایت خوب است.

4 – یک ساختار خوب یک تجربه کاربری عالی را فراهم می کند و نرخ پرش را کاهش می دهد ،نرخ پرش معیاری است که نشان می دهد چند نفر از افرادی که در یک صفحه وب قرار می گیرند بدون تعامل با صفحه یا سایت، آنجا را ترک می کنند . نرخ پرش بالا برای سئو مضر است و دلیل آن به شرح زیر است:

گوگل می داند زمانی که کاربر روی لیست شما از جستجوی گوگل کلیک می کند، از صفحه شما بازدید می کند و سپس بدون تعامل با وب سایت شما به جستجوی گوگل باز می گردد.

برای آنها، این سیگنالی است که کاربران از نتایج راضی نیستند و در نهایت منجر به رتبه های پایین تر می شود.

هنگامی که شما یک ساختار سایت محکم دارید، کاربران راحت تر می توانند در وب سایت شما حرکت کنند و آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند و این باعث افزایش قابلیت استفاده، زمان در سایت و کاهش نرخ پرش شما می شود.

ساختار ایده آل سایت چیست؟

قبل از اینکه به جزئیات در مورد اینکه چگونه می توانید ساختار سایت خود را بهینه کنید، بیایید ابتدا بفهمیم که می خواهیم به چه چیزی برسیم. ساختار سایت ایده آل یک وب سایت چیست؟

ساختار واقعی یک سایت، به شدت با نوع محتوای ارائه شده توسط یک وب سایت مرتبط است. اگر بخواهیم انواع وب سایت ها را به گروه ها تقسیم کنیم، در نهایت به چهار گروه اصلی خواهیم رسید:

 » وبلاگ ها

 » وب سایت های شرکتی

 » وب سایت های خبری

 » وب سایت های تجارت الکترونیک (فروش محصولات یا خدمات آنلاین)

ساختار سایت ایده آل یک وبلاگ

ساختار سایت خوب برای وبلاگ به این صورت است :

بهینه سازی ساختار سایت ،سئودانان۱

علاوه بر صفحه اصلی و سایر صفحات مانند درباره ما، تماس با ما و غیره، پست های وبلاگ باید بر اساس ارتباط در دسته بندی ها دسته بندی شوند.

به عنوان مثال، اگر یک وبلاگ غذایی دارید که انواع مختلفی از دستور العمل ها را منتشر می کند، می توانید چندین دسته را بر اساس نوع دستور پخت ایجاد کنید، مانند دستور العمل های ایتالیایی، دستور العمل های گیاهی، دستور العمل های چینی و غیره.

ساختار سایت ایده آل یک وب سایت تجاری کوچک / شرکتی

هدف اصلی یک وب سایت کسب و کار کوچک / شرکتی ارائه اطلاعات بیشتر در مورد کسب و کار، محصولات، خدمات و بخش های آن است.

یک ساختار سایت خوب برای یک وب سایت شرکتی به شرح زیر است:

بهینه سازی ساختار سایت ،سئودانان۱۲

توجه داشته باشید که یک دسته بندی اصلی برای بخش ها و یک دسته بندی اصلی برای وبلاگ با چندین زیر مجموعه دارید.

ساختار سایت ایده آل یک وب سایت خبری :

بهینه سازی ساختار سایت ،سئودانان۱۲۱۱

یک وب‌سایت خبری مانند یک مجله آنلاین می‌تواند محتوا را بر اساس نوع محتوا و زمان انتشار آن در چند دسته دسته‌بندی کند.

این ساختار می تواند به موتورهای جستجو و کاربران کمک کند تا آنچه را که می خواهند با مراجعه به دسته مورد علاقه یا پیمایش در محتوا بر اساس تاریخ پیدا کنند.

ساختار سایت ایده آل برای یک وب سایت تجارت الکترونیک

ساختار سایت یک وب‌سایت تجارت الکترونیک می‌تواند کمی پیچیده‌تر از انواع دیگر وب‌سایت‌ها باشد، مخصوصاً زمانی که تعدادی محصولات مختلف ارائه می‌دهد.

اگرچه در یک سناریوی معمولی، یک ساختار خوب می تواند به صورت زیر باشد:

بهینه سازی ساختار سایت ،سئودانان۱۲۲

در بالای ساختار، صفحه اصلی و سپس محتوا را در چندین دسته قرار می دهیم.

هیچ محدودیتی برای تعداد دسته‌ها یا زیرمجموعه‌هایی که می‌توانید ایجاد کنید وجود ندارد، اما یک قانون سرانگشتی این است که بیش از 3 سطح از عمق در سلسله مراتب خود ایجاد نکنید.

به عبارت دیگر، هر محصول باید از صفحه اصلی در کمتر از 3 کلیک قابل دسترسی باشد. این باعث می‌شود فهرست‌بندی سریع‌تر و راحت‌تر توسط خزنده‌ها قابل درک باشد و همچنین برای کاربران دوستانه‌تر است.

چگونه سایت خود را بهینه کنیم؟

اکنون که ایده ای در مورد ساختار ایده آل یک وب سایت دارید، بیایید بررسی کنیم که چگونه می توانید به طور عملی یک ساختار خوب برای وب سایت خود بسازید. در اینجا مراحل انجام می شود:

 – ساختار سایت خود را از قبل برنامه ریزی      کنید

 – از دسته بندی ها برای گروه بندی مطالب مرتبط استفاده کنید

 – سئو دسته بندی های خود را بهینه کنید

 – برای پیمایش از HTML و CSS استفاده کنید

 – از منوهای آرد سوخاری استفاده کنید

 – یک ساختار پیوند ثابت SEO Friendly ایجاد کنید

 – به ساختار لینک داخلی خود توجه کنید

 – یک نقشه سایت برای کاربران ایجاد کنید

ساختار سایت خود را از قبل برنامه ریزی کنید

برای وب سایت های جدید

اگر در حال راه اندازی یک وب سایت جدید هستید، برنامه ریزی ساختار سایت از قبل آسان است. از نظر تجربه، این مرحله توسط بسیاری از طراحان وب و مدیران سایت نادیده گرفته می شود.

آنها تمایل دارند بر جنبه بصری یک وب سایت بدون در نظر گرفتن ساختار تمرکز کنند.

بهترین راه برای نزدیک شدن به این موضوع این است که از “ساختارهای ایده آل” بالا به عنوان راهنمای خود استفاده کنید و آنها را بر اساس نیاز خود تنظیم کنید. آنچه باید در نظر داشته باشید موارد زیر است:

وب سایت شما باید ساختار سلسله مراتبی داشته باشد – نقطه کانونی صفحه اصلی است و سپس تمام صفحات دیگر باید بر اساس نوع آنها در دسته بندی ها دسته بندی شوند.

به عنوان مثال، پست های وبلاگ باید در دسته های وبلاگ گروه بندی شده و در زیر “وبلاگ” قرار گیرند. مقالات خبری را می توان بر اساس تاریخ انتشار گروه بندی کرد. اگر خدماتی را ارائه می دهید، این خدمات را می توان در بخش خدمات دسته بندی کرد.

سعی کنید فکر کنید بهترین گروه بندی از دیدگاه کاربر چیست. برخی از سناریوها را اجرا کنید و سعی کنید مراحلی را که کاربران برای یافتن یک محصول یا مقاله در وب سایت خود انجام داده اند تکرار کنید. اگر بتوانید این فرآیند را به اندازه کافی برای آنها آسان کنید، برای موتورهای جستجو نیز مفید خواهد بود.

سلسله مراتب شما نباید بیش از 2 یا 3 سطح عمیق باشد ، سلسله مراتب سایت خود را بیش از حد پیچیده نکنید بلکه آن را ساده نگه دارید. تمام صفحات وب سایت شما باید از صفحه اصلی در کمتر از 3 کلیک قابل دسترسی باشند.

بهینه سازی ساختار سایت ،سئودانان۶

به عنوان مثال، اگر در حال اجرای یک فروشگاه آنلاین هستید، کاربر باید بتواند با کمتر از 3 کلیک از یک صفحه محصول خاص بازدید کند. این به این معنی است:

  • صفحه اصلی (1 کلیک)
  • دسته بندی محصول (2 کلیک)
  • زیر شاخه محصول (3 کلیک)
  • صفحه محصول

برای وب سایت های موجود

اگر در حال حاضر وب سایتی دارید که توسط گوگل ایندکس شده و دارای رتبه بندی هایی است، پس تغییر ساختار سایت خود را شروع نکنید زیرا ممکن است تأثیر منفی بر رتبه بندی شما داشته باشد. رویه ای وجود دارد که باید دنبال شود. به خواندن ادامه دهید و در زیر به این موضوع خواهیم رسید.

از دسته بندی ها برای گروه بندی مطالب مرتبط استفاده کنید

قوانینی وجود دارد که هنگام ایجاد دسته بندی، چه برای محصولات و خدماتی که ارائه می دهید و چه برای وبلاگ خود، باید رعایت کنید.

اولین قانون این است که شما باید دسته بندی داشته باشید. دلیل آن ساده است: کاربران می توانند محتوای مورد نظر خود را بیابند و موتورهای جستجو را برای خزیدن و فهرست بندی وب سایت آسان تر می کند.

سعی کنید دسته بندی های خود را در یک اندازه نگه دارید. اگر یک دسته خیلی بزرگ است زیرا محصولات یا پست های وبلاگ زیادی در مورد آن موضوع دارید، سعی کنید آنها را به دو یا سه دسته تقسیم کنید.

دسته بندی های خود را در منوی وب سایت و صفحه اصلی خود اضافه کنید. سعی نکنید دسته‌های خود را پنهان کنید، اما مطمئن شوید که دسته‌های اصلی شما از منوی اصلی قابل دسترسی هستند و از صفحه اصلی به آن‌ها پیوند داده شده‌اند.

از دسته بندی ها برای ایجاد ارتباط محتوا استفاده کنید. این به ویژه برای وبلاگ ها صادق است. یکی از دلایل ایجاد دسته‌ها ایجاد ارتباط با موضوع و کمک به Google برای درک موضوعاتی است که می‌خواهید اعتبار ایجاد کنید.

سئو دسته بندی های شما را بهینه می کند

هنگامی که یک دسته بندی جدید ایجاد می کنید، کمی روی آن کار سئو انجام دهید. به خصوص:

 ۱- عنوان و توضیحات دسته را بهینه کنید

 ۲ – یک مقدمه کوتاه بنویسید

 ۳ – اضافه کردن یک تصویر مرتبط (با متن ALT مناسب)

 ۴ – مطمئن شوید که در نقشه سایت شما گنجانده شده است

 ۵ – پیوندهای داخلی را به صفحات دسته بندی خود اضافه کنید.

به عنوان مثال، به دسته بندی مقالات سئو من نگاه کنید . توجه داشته باشید که من اسلاگ دسته‌هایم را از «دسته» که مقدار پیش‌فرض است به «مقالات» تغییر داده‌ام. چرا؟ چون منطقی تر است.

این دسته دارای یک عنوان بهینه شده، توضیحات متا بهینه شده و یک مقدمه کوتاه است. علاوه بر فهرست کردن آخرین مقالات سئوی خود، گروه بندی هایی از محبوب ترین مقالات ایجاد کرده ام. این گروه بندی ها دارای عناوین مناسب (h2) هستند.

در نتیجه، صفحه دسته بندی برای تعدادی از اصطلاحات از جمله مقالات سئو و آخرین مقالات سئو رتبه بندی می شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد سئوی دسته بندی، می توانید بخوانید:

 ۱- چگونه صفحات دسته بندی فروشگاه تجارت الکترونیک خود را سئو کنیم

 ۲ – دسته بندی سئو برای وب سایت های وردپرسی

   برای پیمایش از HTML یا CSS استفاده کنید

هنگام ایجاد ناوبری خود از جاوا اسکریپت یا آژاکس استفاده نکنید. بهترین رویکرد برای آسان‌تر کردن زندگی خزنده‌های جستجو برای استفاده از تگ‌های ساده HTML همراه با CSS برای قالب‌بندی.

همچنین، از تصاویر برای ایجاد پیوندهای ناوبری خود استفاده نکنید بلکه از متن استفاده کنید. این بدان معنی است که اگر می خواهید به صفحه دسته بندی از صفحه اصلی خود پیوند دهید، فقط یک تصویر و پیوند به آن اضافه نکنید، بلکه یک پیوند متنی نیز داشته باشید.

از منوهای آرد سوخاری استفاده کنید

منوهای Breadcrumb برای سئو مهم هستند. گوگل بارها به این موضوع اشاره کرده است که باید در تمام صفحات شما یک منوی پودری وجود داشته باشد تا کاربران بتوانند به راحتی در سایت حرکت کنند.

هنگام فعال کردن منوهای سوخاری در وب سایت خود، مطمئن شوید که:

منوی breadcrumb ساختار سایت شما را به دقت نمایش می دهد . به عنوان مثال، هنگامی که یک منوی پودر سوخاری را در صفحه محصول فعال می کنید، باید عناصر زیر را داشته باشد:

صفحه اصلی > رده محصول > زیر مجموعه > صفحه محصول

به عبارت دیگر، منو باید تمام سطوح را نمایش دهد تا زمانی که به صفحه اصلی بازگردید.

داده های ساختاریافته را برای توصیف منوی خرده نان به موتورهای جستجو اضافه کنید. نوع خاصی از نشانه گذاری برای خرده نان وجود دارد که به موتورهای جستجو اطلاعات بیشتری در مورد ساختار ناوبری شما می دهد. Google می تواند از این اطلاعات برای بهبود ظاهر فهرست جستجوی شما در رایانه و موبایل استفاده کند.

یک ساختار پیوند ثابت سئو دوستانه ایجاد کنید

هنگام ایجاد ساختار سایت خود، باید به ساختار پیوند ثابت خود نیز فکر کنید. هدف شما ایجاد url های سئو دوستانه است که با ساختار سایت شما مطابقت داشته باشد.

مثلا:

بیایید فرض کنیم که شما تصمیم گرفته اید این ساختار سایت را برای وبلاگ تناسب اندام خود اتخاذ کنید:

 – صفحه نخست

 – دسته بندی تناسب اندام > مقالات

 – دسته بندی رژیم غذایی  > مقالات

  – مهم:

ساختار منطقی یک وب سایت را با URL های صفحات دسته بندی و URL های واقعی صفحات تک اشتباه نگیرید.

در مثال بالا، URL یک پست وبلاگ می تواند این باشد: m yfitnessblog.com/how-to-lose-weight .

توجه داشته باشید که نام دسته در URL گنجانده نشده است، زیرا لازم نیست شامل شود. برای کاربران و موتورهای جستجو دوستانه تر است که URL های شما را کوتاه و دقیق نگه دارند. گوگل می تواند دسته بندی مقاله را از نقشه سایت و منوی breadcrumb شما بفهمد و.

به ساختار لینک داخلی خود توجه کنید

یکی از راه‌های قوی‌تر کردن ساختار سایت، استفاده مناسب از لینک‌های داخلی است.

لینک سازی داخلی به 5 دلیل یکی از جنبه های بسیار مهم سئو است:

 ۱ – این راهی برای کاهش نرخ پرش و افزایش زمان در سایت است

 ۲ – این راهی برای کمک به موتورهای جستجو برای کشف صفحات بیشتری از وب سایت شما است

 ۳ – این راهی است برای انتقال “pagerank” از صفحات قوی به صفحات دیگر و قوی تر کردن آنها

 ۴ – این راهی است برای دادن سرنخ به موتورهای جستجو در مورد صفحات ارزشمند یک وب سایت

 ۵ – این راهی برای پیاده سازی ساختار سایت شما است

در ابتدای این پست، اشاره کردم که موتورهای جستجو در طول فرآیند خزیدن از صفحه اصلی شروع می‌کنند و هر پیوندی را دنبال می‌کنند تا صفحات بیشتری از یک وب‌سایت را کشف و فهرست‌بندی کنند. داشتن لینک های داخلی به بقیه صفحات شما کار آنها را آسان تر می کند.

هنگام ایجاد پیوندهای داخلی، این قوانین را در نظر داشته باشید:

پیوندهای داخلی با اشاره به صفحات دسته بندی خود ایجاد کنید. این به خزنده‌ها کمک می‌کند تا آن صفحات را فهرست‌بندی کنند و به آنها ایده خوبی در مورد ارتباط صفحات وب‌سایت شما بدهد (و این به ارتباط موضوع کمک می‌کند)

با ارزش ترین صفحات خود را شناسایی کنید (دیگران به آن به عنوان محتوای ستونی یامقالات سنگ بنا اشاره می کنند) و از سایر صفحات مرتبط وب سایت خود به آنها پیوند دهید. در هر نقطه از زمان، اینها باید صفحاتی در وب سایت شما باشند که تعداد پیوندهای داخلی بیشتری دارند.

نکته: می‌توانید گزارش پیوندهای داخلی را در کنسول جستجوی Google مشاهده کنید تا ببینید پیوندهای داخلی شما در حال حاضر چگونه توزیع می‌شوند.

از صفحات دسته بندی خود مطمئن شوید که به با ارزش ترین صفحات آن دسته پیوند داده اید . ببینید چگونه صفحه دسته بندی مقالات سئو را سازماندهی کرده ام که در آن با ارزش ترین پست ها در بالای صفحه نمایش داده می شوند.

می توانید از متن لنگر بهینه شده برای لینک های داخلی خود استفاده کنید. برای مثال، اگر می‌خواهید به دسته‌ای در وب‌سایت خود پیوند دهید که کفش‌های ورزشی را نشان می‌دهد، می‌توانید با خیال راحت از متن لنگر زیر «کفش‌های ورزشی» هنگام پیوند دادن به آن دسته استفاده کنید. برخلاف لینک های خارجی، گوگل شما را به دلیل استفاده از متن لنگر بهینه برای لینک های داخلی مجازات نمی کند.

اطمینان حاصل کنید که تمام صفحات وب سایت شما از طریق پیوندهای داخلی قابل دسترسی است. صفحه ای که هیچ لینک داخلی ندارد احتمالا توسط گوگل نادیده گرفته می شود، بنابراین مطمئن شوید که تمام صفحات وب سایت شما دارای لینک های داخلی هستند که به آنها اشاره دارد.

نقشه سایت را در اختیار کاربران قرار دهید

این با نقشه سایت XML که برای ایجاد و ارسال به موتورهای جستجو نیاز دارید متفاوت است. در فوتر وب سایت خود می توانید یک نقشه سایت HTML قرار دهید که سلسله مراتب وب سایت را به کاربران نشان می دهد.

نحوه تغییر ساختار سایت یک وب سایت موجود

اگر قبلاً وب سایتی دارید که در گوگل رتبه بندی می کند، یکی از چالش هایی که با آن روبرو خواهید شد این است که چگونه ساختار سایت خود را بدون از دست دادن رتبه های فعلی خود تغییر دهید.

در حالی که تعدادی از اقدامات برای محافظت از رتبه شما وجود دارد، همیشه هنگام تغییر محتوا یا ساختار یک وب سایت موجود، خطری وجود دارد. بنابراین، برای به حداقل رساندن خطر، باید یک برنامه خوب برای دنبال کردن داشته باشید.

چند دستورالعمل برای کمک به شما:

قبل از تغییر هر چیزی مطمئن شوید که تصویر کاملی از آنچه می خواهید به دست آورید در ذهن خود دارید.

فقط نروید و یک دسته بندی جدید ایجاد کنید زیرا متوجه شدید که این ایده خوبی است، بلکه ابتدا فکر کنید که ساختار کلی شما چگونه باید باشد و سپس شروع به ایجاد تغییرات کنید.

اگر در حال تغییر نام یا حذف دسته‌ها یا تغییر URLها هستید، از تغییر مسیرهای 301 استفاده کنید.

تغییر مسیر 301 به موتورهای جستجو دستور می دهد که URL صفحه تغییر کرده است. خزنده های موتورهای جستجو فهرست خود را بر این اساس به روز می کنند.

برای مثال، اگر یکی از صفحات دسته بندی شما URL زیر را داشته باشد:

example.com/category/seo

و شما آن را به

example.com/articles/seo

سپس باید ریدایرکت 301 زیر را در فایل htaccess خود یا با استفاده از افزونه تغییر مسیرها اضافه کنید.

تغییر مسیر 301 /category/seo example.com/articles/seo

نقشه سایت به روز شده خود را به گوگل ارسال کنید.

پس از انجام تغییرات، به کنسول جستجوی گوگل خود وارد شوید و نقشه سایت به روز شده خود را به گوگل ارسال کنید. می‌توانید به‌صورت اختیاری «واکشی به‌عنوان Google» را درخواست کنید تا Google را مجبور کنید تغییرات شما را سریع‌تر پردازش کند.

تغییرات ساختاری زمان بر است – انتظارات خود را به درستی تنظیم کنید

هنگام کار بر روی سئوی خود ، همیشه باید در نظر داشته باشید که سئو کار به زمان نیاز دارد. ممکن است هفته ها یا ماه ها طول بکشد تا نتیجه تغییراتی را که امروز در سایت خود ایجاد می کنید مشاهده کنید.

بله، گوگل تغییرات شما را خیلی سریع دریافت می کند، اما تا زمانی که به طور کامل پردازش شوند، ممکن است زمان زیادی طول بکشد.

همچنین مهم است که انتظارات خود را به درستی تنظیم کنید. با تغییر ساختار سایت، به این معنی نیست که رتبه شما سر به فلک می کشد.

پیروی از بهترین شیوه‌ها و تکنیک‌های قوی سئو ، گامی به سوی مسیر درست است، اما برای موفقیت کلی سئو، تعدادی از عوامل دیگر نیز در نظر گرفته می‌شوند.

نتیجه :

ساختار سایت خوب امروزه بیش از هر زمان دیگری مهم است. در گذشته ما برای ایجاد وب سایت های مسطح با صفحات زیادی که کلمات کلیدی خاصی را هدف قرار می دادند، استفاده می کردیم، اما امروزه دیگر اینطور نیست.

اوضاع تغییر کرده است. رقابت در همه بخش‌ها شدید است و با معرفی یادگیری ماشینی، فهرست اول موبایل و جستجوی صوتی، ارائه سرنخ‌های بیشتر به موتورهای جستجو در مورد موضوعات (و نه فقط کلمات کلیدی) که می‌خواهید برای آنها رتبه‌بندی کنید، مهم است. و بهترین راه برای انجام این کار داشتن یک ساختار سایت کاملاً مشخص و محکم است.

ساختار وب سایت باید سلسله مراتبی و آسان برای استفاده باشد. نقطه شروع صفحه اصلی است و تمام صفحات دیگر باید در دسته های مرتبط گروه بندی شوند.

کاربران باید بتوانند با دنبال کردن پیوندهای صفحه اصلی به هر صفحه از سایت دسترسی پیدا کنند.

دسته‌های وب‌سایت باید بهینه‌سازی سئو شده و به منوی ناوبری اضافه شوند. پیوندهای داخلی باید به کاربران و موتورهای جستجو با ارزش ترین محتوای یک وب سایت اشاره کنند و همچنین به آنها کمک کند تا ساختار وب سایت را شناسایی کنند.

اگر هنوز ساختار سایت خود را ممیزی نکرده اید، این وظیفه ای است که باید در بالای چک لیست SEO خود اضافه کنید.

نوشته شده توسط سئودانان

برای اطلاعات بیشتر به صفحات زیر نگاهی بیاندازید.

سئو چیست

سئو سایت

سئو وردپرس

آموزش سئو

سئو محتوا

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
سئودانان وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *